LISZTIK ERIKA

VÉLEMÉNYEK

Szerettem volna tanácsadást kapni ruhaválasztásban és kíváncsi voltam milyen fotók készülnek rólam profi fotóssal, stúdiókörülmények között. A fotókra való pozitív visszajezések önbizalmat adtak.

A fotózás élményként is megállja a helyét, Erika és Gréta nagyon figyelmesen,türelmesen és ami a legfontosabb az egész programon végig profi csapatként működött együtt.

Nagyon jól éreztem magam a programon, azt éreztem,hogy igazán hozzájárul az énképem fejlődéséhez.

Tamás

Fotózáson jártam 🙂
Köszönöm Lisztik Erika a jó hangulatot és azt, hogy feloldottad a félelmeim. Nagyon ajánlom Erikát ha jó hangulatban, profi fotókat szeretnétek. 🙂

Győző

Elvarázsolt a csapat. Elvárásaim felett kaptam a fotózás+styling-ot. Terveim szerint több fotózást csináltatok, jobban érzem magam tőle. Egy ismerősöm úgy véleményezte, olyan mintha divatlapot nézegetne.

Róbert

Nem csak egy fotózásról szólt. Tökéletes volt a helyszínválasztás, a beállítások, a fények, és nem utolsó sorban Erika. Végig éreztem, hogy hozzáértő kezekben vagyok. Erika arra is gondosan figyelt, hogy a képeken előnyösek legyenek a beállítások, és hogy természetesnek hassanak a képek. A a fotózást ajándékba kaptam egy nagyon jó barátomtól. Szerintem ez egy tökéletes ajándék, mert sokan maguktól nem mennének el ilyenre, mint ahogyan én sem mentem. De most hogy voltam, bántam volna ha kihagyom. Már a helyszínen ledöbbentett, hogy mekkora különbség van egy profi fotó, és egy telefonnal készített, jónak vélt fotó között😊 Mikor megkaptam a képeket, akkor az érzés tovább erősödött. Fantasztikus. Mindig is vágytam rá, hogy egyszer kihozzák belőlem a legjobbat. Ami a jó, hogy minden kép természetesnek hat, én vagyok rajta, de még sem a megszokott valómban. Imádom a képeket!

Erikával mindent meg tudtunk beszélni, együtt ötleteltünk a ruhák kombinálásával és a pózok beállításával. Nem éreztem kényelmetlenül magam, nagyon jó élmény volt.

Ildikó

Női üzleti fozózás

Minden úgy történt , ahogyan megbeszéltük, ami a mai világban különösen ritka. A fotózás napján találkoztunk először, ennek ellenére képes volt feloldani a kamera-fóbiám, és egy óra alatt elkészítette az anyagot. Szuper élmény volt és elégedett vagyok az eredménnyel. (A fotók a Figyelő-be egy szakmai  cikkhez készültek.)

Roland

 

A beállítások olyanok voltak, hogy megdöbbentem hogy ilyen „dögös" is lehetek. Emiatt nagyon hálás vagyok nektek.

Attila

Köszönöm a mai fotózás élményét! Örömmel és kíváncsian vágtam bele a számomra ismeretlenbe (styling&fotózás). Még a komfortzónámból is vidáman kimozdítottatok. Nagyon élveztem ezt a munkát veletek.

Attila

Egy barátnőm képeit láttam meg, és mivel nagyon jó képek készültek róla, úgy éreztem, hogy én is szeretnék veled dolgozni. Az egyeztetés alatt is szimpatikus volt az ajánlatod, és a hozzáállásod. 
A fotózás alatt pedig fantasztikusan jól éreztem magam, nagyon jó volt a hangulat miközben profi képek készültek rólam.

A smink+fotózás teljesen feltöltött, azt mondanám felért egy nőiességet célba vevő workshoppal, ahol az ember kapcsolatba kerülhet a saját nőiességével. 

Olyan arcaimat láttam meg, amiket eddig nem.

Noémi

A kész képek tetszettek. Jobbak lettek, mint amire számítottam. Tényleg. Csendesen, de jól „adod el magad”. Szinte észre sem vettem, ahogy szépen lassan feloldottál és átvetted az irányítást a fotózáson.

Szerintem egy órából az én esetemben kihoztad a maximumot. 

Rugalmasan alkalmazkodtál a számomra megfelelő időponthoz, valamint a számomra a helyszín is megfelelő volt. Illetve még, ha nem is hittem el mindig, de jól estek a pozitív megerősítő szavaid (pl. „ilyen jól még senki nem ült le erre a kanapéra”, stb.).

Éppen most frissítem az önéletrajzomat és a portfóliómat.

Tamás

Az egyre digitálisabb világban fontos, hogy milyen fotót látnak az emberről a különböző portálokon.

A referenciákat megnézve megláttam benne a potenciált, amit én is ki tudok használni a mindennapi életben, a munkámban.

Sokkal jobbak lettek, mint amire számítottam, a fotós szemén keresztül látni önmagam kellemes meglepetés volt.
Aki csak gondolkodik rajta ne tegye, mert bármilyen alkalomra vagy céllal készül biztos lehet benne, hogy profi kezekben lesz és a megfelelő instrukciókat fogja kapni, ezáltal a végeredmény sokkal jobb lesz, mint előtte gondolná.

Gábor

…... személyed mellett a profizmusod minden területen…..

Jól éreztem magam nagyon, én szeretem a fotózásod, egy önbizalom dopping. 

Nagyon sokat tudok belőle profitálni, minden platformon megújítom a megjelenésem és ezzel egy következő szintre lép az arculat is.
Időszakosan szerintem érdemes megújítani a fotókat és nálam abszolút ez történt. Magánéletben is tudok, hiszen streetwear-es megoldások is készültek. 
A rólam készült fotók nagyon tükrözik a nyitottságom és a vidám természetem, amit szeretnék is átadni. A korábbi fotók vagy kis fiúsak voltak vagy kicsit nagyképűek.

Roland

Az ügyfélközpontúság és a nyitottság a kérésekre, igényekre. Fotogénebb vagyok, mint azt hittem.

Alapvetően kritikus vagyok magammal szemben, de a visszajelzések szinte kivétel nélkül nagyon pozitívak volta ez engem is fellelkesített. Minden a helyén volt profi hozzáállás és eredmény is kiváló.

Sokkal jobbak lettek, mint amire számítottam, a fotós szemén keresztül látni önmagam kellemes meglepetés volt. 
Lehet rá legyinteni, de ma már elengedhetetlen egy profi portfólió ha komolyan gondoljuk az amit csinálunk és amit képviselünk.

Krisztián